Vrouwen en mannen opgelet: zojuist zijn de mannelijke verleiders van een nieuw seizoen Temptation Island 'losgelaten'. Wij stellen de acht hete mannen graag aan je voor. En dan ook nog eens onder de douche.

Article continues after the ad

Fabrizio (25)

Het woord trouw komt niet meer voor in het vocabulair van de 25-jarige Fabrizio. En dat zal deze spierbundel - ook wel Mr. Cool Guy genoemd - uit Houthalen (België) bewijzen ook. Blondines met blauwe ogen, maar ook brunettes: pas op!

Tijs (24)

Deze 24-jarige bouwvakker uit het Belgische Laakdal heeft een heel simpel motto: 'A shoulder to cry on becomes a dick to ride on.' Dat je dat maar even weet. Tijs heeft met zijn vlotte babbel - zo beweert hij althans - 120 vrouwen tussen de lakens bevredigd. Pas dus op dames!

Joshua (20)

Deze twintigjarige 'mooi boy' uit Balen (België) wordt nu al de ideale schoonzoon genoemd. Maar schijn bedriegt. Hij is gevaarlijk, want hij weet zich op slinkse wijze naar binnen te dringen. Een vrouw in een relatie vereist volgens hem namelijk een rustige aanpak.

Andrea (23)

Deze verleider uit Maasmechelen (België) is een vlotte, grappige Italiaanse macho met een klein hartje. Iets waar vrouwen volgens hem als een blok voor vallen. Zijn slaagkansen schat hij hoog in: volgens hem gaat hij met drie van de vier vrouwen aan de haal. Wij zijn benieuwd.

Tireily (21)

Tireily is één van de vier Nederlandse verleiders. Hij komt uit Zwolle en zegt als man alles te hebben wat een vrouw zoekt: hij is artiest, houdt van sport en gaat steeds voor de overwinning. Een vrouw verleidt hij door zo opvallend mogelijk naar haar te kijken, totdat ze er een beetje ongemakkelijk van wordt. Oeh....