Dit is er een voor de diehard Marvel-fans: Tom Holland heeft net een toffe Spider-Man-theorie bevestigd. Peter Parker zat in Iron Man 2!

Article continues after the ad

Peter in Iron Man?

Er gaan al jaren geruchten dat het kleine jochie dat zijn hand omhoog houdt naar een van de zogeheten Hammer-drones in Iron Man 2, eigenlijk Peter Parker is. Voor de leken: Peter Parker is de echte naam van Spider-Man. Bekijk de scène hieronder.

Bevestigd

In een interview met The Huffington Post bevestigt Spidey-acteur Tom Holland nu die theorie. “Het is Peter Parker. Ik heb er net met Kevin Feige (producer, red.) over gesproken. Misschien is het een dikke spoiler, maar het is er nu uit. Het is cool. Ik vind het leuk dat Peter Parker al onderdeel was van het universum sinds het begin”, aldus de Engelsman.

Theorie

De theorie is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, zeker toen het bekend werd dat Spider-Man zijn eigen film in het Marvel-universum zou krijgen. Zo zou het jochie in Iron Man 2 ongeveer dezelfde leeftijd zijn als Peter, is hij duidelijk net als Peter een ‘science-nerd’ en speelt de desbetreffende scène zich af in Queens, waar Peter woont met zijn tante.