Wat vindt Spider-Man zélf eigenlijk van het conflict tussen Sony en Disney over zijn films? Tom Holland heeft gisteren voor het eerst gereageerd!

Deze week bestond er veel onduidelijkheid over de toekomst van Spider-Man, nadat de deal tussen Sony (die de filmrechten heeft op het personage) en Marvel (de bedenker, die een overeenkomst had om Spider-Man in het MCU te tonen) klapte.

Fans gingen helemaal loco omdat ze Spider-Man liever in de Marvel-Films zien en ook verschillende acteurs bemoeiden zich ermee, zoals Jeremy Renner (Hawkeye). Van wie we nog níets hoorde was Tom Holland zelf. Zijn mening is niet onbelangrijk, aangezien hij Spider-Man speelt in de recente films.

Article continues after the ad

 

Op de D23 Expo, een conventie van de Disney-fanclub, kwam Holland onverwacht langs. De acteur deed een paar opmerkelijke uitspraken, nadat hij was teruggekeerd van zijn natuurwandeling met Robert Downey Jr. Natuurlijk!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

We did it Mr Stark!

Een bericht gedeeld door Tom Holland (@tomholland2013) op

 

Volgens de acteur was het ‘een gestoorde week.’ Tom Holland zegt echter blij te zijn met de steun van zijn fans. Tegen Entertainment Weekly meldt hij het volgende over zijn werk als Spider-Man:

‘Het waren vijf geweldige jaren, en ik heb de tijd van mijn leven gehad. Ik weet niet precies wat de toekomst brengt, maar ik blijf Spider-Man spelen en lol hebben. Het wordt sowieso leuk, hoe we ook verder gaan. De toekomst verandert voor Spider-Man, maar we vinden vast andere manieren om het geweldig te maken.'

Spider-Man: Far From Home

Het lag in de verwachting dat Tom Holland nog niet klaar was als Spider-Man, in principe heeft hij nog een contract voor één film als het personage. Sony werkt aan een eigen Spider-Man-universum, dat bijna helemaal los staat van de andere Marvel-helden. Venom, met Tom Hardy, was een groot succes, en de opnames van Morbius, met Jared Leto als een vampier die het kwaad bestrijdt, zitten er inmiddels op.

In Venom werd hevig verwezen naar de Maximum Carnage-reeks, waarin Venom en Spider-Man het samen opnemen tegen een psychotische moordenaar met een buitenaardse symbioot (Woody Harrelson). Voor verstokte Spider-Man-fans is deze comic ongeveer hetzelfde als The Avengers, dus het zou ons niet verbazen als Sony deze kant op gaat. Wist je trouwens dat de animatiefilm Spider-Man: Into The Spider-Verse op Netflix staat? Aanradertje hoor!