De premièredatum van Spider-Man: Far From Home komt steeds dichterbij, en om de hype voor Marvel-film nummer 23 nog iets verder op te voeren presenteert Tom Holland hier een featurette waarin alle Spider-suits voorbijkomen die de webslingeraar in zijn nieuwe avontuur draagt.

Article continues after the ad

 

Good guys dress in black

Natuurlijk zien we Peter Parker in zijn “klassieke” pak wat hij ook al in Spider-Man: Homecoming aanhad, en in zijn Iron Spider-uitrusting waarin we hem in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame zagen. Daarnaast zien we Spidey ook in een nieuw zwart pak. Dit lijkt een verwijzing naar de Comics, waarin de vrolijke buurtsuperheld ook een tijdlang een zwart kostuum droeg dat vervolgens veranderde in Venom.

Meet the new suit, same as the old suit

De mini-trailer sluit af met een glimp van een nieuwe outfit die net als het zwarte kloffie voor het eerst te zien zal zijn in Spider-Man: Far From Home. Op het eerste gezicht lijkt dit echter net op het klassieke rood-blauwe uitdossing die we kennen van Captain America: Civil War en Spider-Man: Homecoming. Over wat voor gadgets zal deze nieuwe creatie blijken te beschikken?

Spider-Man: Far From Home gaat op donderdag 4 juli in première, maar hier en daar zijn er op woensdagavond 3 juli al voorpremières. De kaartverkoop is al begonnen!