Spidey doet goede zaken in de Nederlandse bioscopen! Zo heeft Spider-Man: Far From Home zijn voorgangers inmiddels al het nakijken gegeven. De film ging donderdag in première in de Nederlandse bioscopen en pakte meteen het record voor de beste openingsdag van een Spider-Man-film ooit!

Article continues after the ad

Spider-Man: Far From Home evenaart bijna Avengers

Spider-Man: Far From Home bracht op de eerste dag al een lekkere 318.000 euro in het laatje. En dat is de op een na beste openingsdag van dit jaar! Alleen Avengers: Endgame wist op de eerste dag meer mensen naar de bioscoop te lokken. Universal Pictures heeft aanvullend laten weten dat de helft van de huidige bioscoopbezoekers meteen donderdag naar de bios snelde om de nieuwste Spider-Man te bewonderen. In totaal hebben al bijna 70.000 mensen de film met Tom Holland in de hoofdrol bezocht. Dat aantal is inclusief voorpremières.

Spider-Man doet goede zaken!

Spider-Man blijkt ook op andere fronten een superheld, zo lieten we je eerder al zien hoe Tom Holland gezellig met puppy's knuffelt! En daarnaast zijn we natuurlijk ook best blij met het feit dat de spinnenman niet alleen Europa, maar ook Nederland van de ondergang redt in Spider-Man: Far From Home. Benieuwd hoe dat tulpenveld er nu precies uitziet? Je kunt deze film dus vanaf heden in de bioscoop checken.