Superhelden zijn ook maar gewoon mensen zoals jij en ik. Maar toch sta je even te kijken als je bij je favoriete koffietentje ineens oog in oog staat met de spectaculaire Spider-Man!

Article continues after the ad

Frappuccino

Moet je je even voorstellen: je staat met je slaperige hoofd ’s morgens vroeg in de Starbucks te wachten op je Frappuccino. Ineens roepen de barista’s vanachter de balie de naam van Spider-Man door de zaak. Nou kun je iedere naam opgeven die je wilt, dus dat is nog tot daaraan toe. Maar wat als Spider-Man vervolgens in vol ornaat neerdaalt vanuit het plafond om zijn bakkie troost te ontvangen?

Stunt-double

Dit overkwam de klanten van een Starbucks in, waar anders, New York. Eén ding is zeker: de klanten van deze koffietent zijn meteen goed wakker! Deze video is onderdeel van de publiciteitscampagne rondom Spider-Man: Homecoming. In het kostuum van Spidey zit dan ook niemand minder dan de stunt-double van Tom Holland. En wie het filmpje helemaal afkijkt, wordt ook nog getrakteerd op een ander heel bekend gezicht uit het Marvel-universum!

Spider-Man: Homecoming draait vanaf 6 juli in de bioscopen.