Mel B. krijgt mogelijk haar eigen realitysoap. Volgens Heat Magazine wil E! de ex-Spice Girl graag inlijven.

Article continues after the ad

Alimentatie

Mel is momenteel verwikkeld in een vechtscheiding en zou het geld goed kunnen gebruiken. Ze moet namelijk iedere maand een flink bedrag aan alimentatie ophoesten. Onlangs bepaalde een rechter in Los Angeles dat Mel haar ex Stephen Belafonte bijna 34.000 euro per maand moet betalen omdat hij geen werk heeft. Daar komt nog bij dat van het fortuin dat Mel aan de Spice Girls heeft verdiend nog maar bitter weinig over blijkt te zijn.

E!

E! is de zender die eerder al de Kardashian-clan wereldberoemd maakte met de realitysoap Keeping Up with the Kardashians. De zender denkt dat de reeks met Mel B. een kijkcijferhit kan worden vanwege haar levensstijl en de perikelen rond de scheiding.

Victoria

In Mels relaties met haar oud-collega's gaat het ook niet altijd even soepel. Volgens The Sun is Victoria Beckhams Carpool Karaoke behoorlijk in het verkeerde keelgat geschoten van Mel. Victoria wilde eerder niet meewerken aan een Spice Girls-reünie, maar gebruikt wel hun muziek om zichzelf te promoten. Naast de Carpool Karaoke gebruikte Victoria ook een nummer van de Spice Girls in een commercial voor haar kledinglijn, waarvoor Mel zelfs overwoog juridische stappen te nemen.