Normaal besteden we weinig aandacht aan games, maar voor deze trailer van de nieuwe Playstation 4 game Marvel’s Spider-Man maken we graag een uitzondering. We zien Spidey in gevecht met de bekende Spider-schurken Mister Negative, Shocker, Electro, Vulture, Scorpion, en Rhino, en het ziet er allemaal erg spectaculair uit.

Article continues after the ad

Indrukwekkende vechtmoves

Marvel’s Spider-Man is geproduceerd door Insomniac Games, in samenwerking met Sony Interactive Entertainment en Marvel. Net als in de films draait het om Peter Parker die zijn privé-leven en zijn dubbelleven als gemaskerde superheld met elkaar in balans probeert te houden. Maar deze game-uitvoering van de webslingeraar heeft wel beduidend meer indrukwekkende vecht-moves dan Toby Maguire, Andrew Garfield en Tom Holland bij elkaar! De game is dit weekend uitgekomen en is inmiddels dus overal verkrijgbaar.

Topjaar voor Spider-fans

Ook al kwam Peter Parker dan ongelukkig aan zijn einde in Avengers: Infinity War, toch is 2018 een goed jaar voor Spider-fans: naast deze game komt er eind dit jaar ook nog de animatiefilm Into The Spider-verse, en daarnaast praat Tom Holland als vanouds zijn mond voorbij met onthullingen over Spider-Man: Far From Home, dat volgend jaar uitkomt. En daarmee weten we ook meteen dat het bittere einde van Infinity War heus wel teruggedraaid gaat worden in de eveneens volgend jaar te verschijnen vierde Avengers-film.