Steenrijk straatarm

In de aflevering van Steenrijk, Straatarm vanavond genoten we allemaal mee met de alleenstaande moeder Zuhely Lomp en haar drie kinderen. Wat gunden wij die vrouw en haar koddige kroost een lekkere vakantie in Turkije, in alle rijkdom van de succesvolle haarexpert Berkant en zijn zakenpartner Steven. Maar, speelden zij wel helemaal eerlijk?

Berkant en Steven verruilden hun zeer gouden paleis in Istanbul Turkije voor een klein huisje in Tilburg. Ze zijn flink aan het inburgeren door bij de buuf niet te vragen om een kopje suiker, maar om wat vlees. De reden is niet dat ze anders niet uitkomen met hun budget, maar Zuhely krijgt eten van de voedselbank en bijna alles in haar koelkast is over datum. Plus: niet halal.

Even naar de buuf

Het is vrij normaal om even bij de buren langs te lopen en eventueel iets kleins te vragen of te lenen, zeker als je ergens net komt wonen. Sommige kijkers vinden dat dat écht niet kan. De heren worden beticht van valsspelen. Kijkers zijn het er niet mee eens dat de mannen niet gewoon met hun kleine beursje naar de supermarkt stiefelen.

Article continues after the ad

Super-Zuhely

Gelukkig zijn er ook fans van het programma die gewoon volop meegenieten met de vriendelijke, open Zuhely en haar schatten van kinderen. Zij hebben zoveel leed meegemaakt, dat het heerlijk is om ze lekker te zien winkelen en naar de spa te zien gaan:

 

Vorige week maakte de aflevering van Steenrijk, Straatarm al tranen los en de aflevering ervoor was vooral veelbesproken om een minder emotionele reden.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20.30 uur bij SBS6.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.