Matt Damon

Het is, na eerdere berichtgeving van Amerikaanse media, nu echt zo goed als zeker dat steracteur Matt Damon terugkeert in de MCU met een rol in Thor: Love and Thunder. Hij is namelijk gespot terwijl 'ie met Chris Hemsworth het vliegtuig uitstapt in Sydney, waar de vierde Thor-film wordt opgenomen.

Article continues after the ad

Verschillende Amerikaanse media kwamen vorige maand met het nieuws dat Matt zou zijn gecast in Thor 4. Dat gerucht lijkt nu wel bevestigd. The Daily Mail heeft 'm gekiekt op het vliegveld en wist erbij te vermelden dat Matt en zijn gezinnetje - met vrouw Luciana Barossa en kids Isabella (14), Gia (12) en Stella (10) - flink de portemonnee trokken voor hun verplichte quarantaine-tijd.

Dik dokken

The Daily Mail heeft van een van Matts medewerkers, immigration lawyer Rebekah O'Sullivan, gehoord dat hij zijn quarantaine-tijd in een superdeluxe airbnb-verblijf zelf bekostigde zodat hij de Australische belastingbetaler niets zou kosten. "The modern-day cheateu they stayed at costs $7,000 per night to rent, meaning they would have spent about $90,000 on accommodation alone", schrijft de site.

Wie speelt hij dan?

Naast Chris Hemsworth als Thor speelt ook Tessa Thompson weer mee als Valkyrie. Ook Jane Foster (Natlie Portman) keert weer terug in de MCU en verandert in een superheld wanneer ze met Thors hamer Mjölnir gaat swingen. En dan zijn er ook nog rollen voor de Guardians of the Galaxy én Christian Bale speelt de bad guy. Wie gaat Matt dan spelen? Nou, dat is simpelweg nog niet bekend, zijn casting is officieel ook nog slechts een gerucht.

In Thor: Ragnarok had 'ie een cameo als een Asgard-acteur die Loki speelde.

Een ton neerleggen voor alleen al je quarantaine lijkt ons een beetje too much als je weer zo'n cameo hebt, dus wij hopen stiekem op een grotere rol voor Matt! 

De release van Thor: Love and Thunder staat gepland voor begin Mei 2022. Alle Marvel-films in de nabije toekomst vind je in dit artikel.