Horace, WIDM

We raken er al de hele week niet over uitgepraat. Keren de afvallers vanavond terug óf alleen Horace en hoe zit het met die zwarte busjes? Vanavond krijgen we hopelijk alle antwoorden in de nieuwste WIDM-aflevering.

Article continues after the ad

Het is duidelijk dat de makers bezig zijn met het 21e seizoen, want zelfs uit de trailer van deze week kunnen we niets halen.

Compleet van de kaart

Alle kandidaten die vorige week een groen scherm kregen, stapten in de laatste minuten in een busje. Maar waar brengt dat busje hen naartoe? Dat weten ze waarschijnlijk zelf ook nog niet! Jeroen lijkt geen idee te hebben wat er aan de hand is, terwijl Patrick het heeft over een taak die lastiger is dan gedacht. Ondertussen raakt Ron (niet heel verrassend) iedereen kwijt en is Peggy compleet van de kaart. Maar oh wacht eens even! Wie horen we nu aan het einde van de onderstaande video?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat gebeurt hier... Kijk zaterdag naar aflevering 4 van Wie is de Mol? #widm #wieisdemol

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

 

Speculaties

In de reacties wordt er al flink gespeculeerd. "Hoor ik nou Margriet van der Linden op het einde?" vraagt het account @de_thermolmeter zich af. Nou, daar zijn de meningen over verdeeld. "Ik vind het meer klinken als Deborah, de eerste Mol ooit." Ook namen als Angela Groothuizen, Anita Witzier en... we gooien 'm er zelf even in... Tina de Bruin komen voorbij. Wie weet lachen de afgevallen kandidaten Horace en Nadja daar dan wel weer om. Het kan nog altijd van alles zijn! 

Tina de Bruin lijkt echter zelf weinig vertrouwen te hebben in een grootste comeback. Of moeten we zoals het gezegde gaat 'niet alles geloven wat we zien'?

Wie is de Mol? is vanavond om 20:30 uur te zien op NPO 1.