Volgende maand gaat eindelijk de nieuwe Star Wars-film in première. Deze gloednieuwe video laat zien waarom we zo van deze reeks houden: dikke, vette space battles!

Article continues after the ad

Burenruzie

Het aantal trailers en teasers voor Star Wars: The Last Jedi is inmiddels niet meer op twee handen te tellen. Toch verscheen er dit weekend nog een Amerikaanse tv-spot die net iets te cool is om voor onszelf te houden. In de halve minuut die deze video beslaat worden namelijk alle remmen losgegooid. Zet je scherm op full screen, het volume op standje burenruzie en verlies jezelf in een galaxy far, far away!

Duizelingwekkend

In de spot is te zien hoe Finn (John Boyega) ontwaakt uit zijn ‘healing chamber’. “I was raised to fight. For the first time, I have something to fight for”, verklaart de voormalige stormtrooper. Wat volgt is een spectaculaire mix van duizelingwekkende ruimtegevechten en duels met lichtzwaarden. Hij neemt het zelfs op tegen de mysterieuze Captain Phasma (gespeeld Gwendoline Christie uit Game of Thrones). En misschien wel het beste nieuws: over een kleine maand kunnen we al dit fraais al op het grote scherm zien!

Star Wars: The Last Jedi draait vanaf 13 december in de bioscoop.