Het is een verborgen parel op Netflix: Black Sails. De serie is zeker het kijken waard, vooral als je ziet hoe er op een spectaculaire wijze keihard wordt gewerkt aan het vierde en laatste seizoen van deze epische piratenserie. Bekijk de video hieronder!

Article continues after the ad

Gigantische (pirate)crew

Voor deze epische historische serie werden alle kostuums voor meer dan 1000 acteurs handgemaakt, net als de historisch correcte piratenschepen en complete steden. Zo kostte het 600 mensen en vier maanden om de set van Nassau te bouwen, het pirateneiland waarop Black Sails zich voornamelijk afspeelt.

Storm & stunts

Acteur Toby Stephens (kapitein Flint) moest letterlijk overleven tijdens het draaien van scènes in een heftige storm en Luke Arnold, die de rol van John Silver op zich neemt, deed zelfs ónder water ongelofelijke stunts.

Black Sails

In Black Sails zoekt de piratenkapitein Flint met zijn bemanning naar een schip vol goud. De dief Long John Silver is de enige persoon die weet waar het schip te vinden is, maar is hij wel te vertrouwen? En hoe lang zal de bemanning hun keiharde kapitein nog steunen?

Seizoen 4

Het vierde en tevens laatste seizoen van Black Sails start op 29 januari bij HBO in Amerika. Aangezien HBO NL per 1 januari stopt, is het nog niet duidelijk wanneer en waar we het nieuwe seizoen in Nederland kunnen kijken. We houden je op de hoogte! 

Ben je wel benieuwd geworden of wil je je geheugen even opfrissen? De eerste twee seizoenen van Black Sails zijn te zien op Netflix, en seizoen 3 is tot en met 23 november beschikbaar op HBO NL. En bekijk hier alvast de officiële trailer van het laatste seizoen!