Fotograaf
William Rutten (samengesteld beeld)
Tip: de finale van The Voice Senior zie je op RTL4

Nog heel even en de finale van The Voice Senior gaat van start! De ervaren stemmen van Rosy, Christine, John, Frank, Evert, Henny, Mahnaz en Hein strijden om de eer. Als we de promo alvast bekijken, dan bereiden we ons al voor op héél veel tranen!

Natuurlijk gaat er af en toe ook wat mis… kandidaat Hein heeft nogal wat moeite met moderne technologie! Zijn repetities gaan totaal de mist in als hij door zijn eigen aankondiging heen zingt.

“Ik snap d’r geen kloot van!”

Article continues after the ad

 

De winnaar van The Voice Senior is…

De finale van The Voice Senior is vanaf 20:00 uur te zien op RTL4. De finale zelf werd al een tijdje geleden opgenomen (ondanks een paar coronabesmettingen), maar de uitslag is wél live te zien. Vanaf 21:50 uur kijk je daarvoor naar de talkshow Jinek, waar de finalisten aanwezig zijn. In het verleden werd daar wel eens over geklaagd omdat de uitslag nogal lang op zich liet wachten, dus u bent gewaarschuwd!

Opvallend aan dit seizoen was o.a. dat Imca Marina meestreed om de eer. In de eerste ronde had ze al veel last van haar stembanden, en in de knockout-ronde was dit probleem verergerd. De diva van het levenslied kon hierdoor niet meedoen aan de tweede ronde. Verrassend, want eerder leek het zeker dat Imca de finale zou halen.