De Bachelorette

Gaby Blaaser en haar mannen houden de vaart er goed in tijdens Videoland-serie De Bachelorette. Na die eerste zoen en de beruchte mislukte kus is het in de volgende aflevering wéér raak. Wat een liefde!

Article continues after the ad

Dat is te zien in een promo voor de aflevering van volgende week. Met wie Gaby staat te tongen, wordt vakkundig uit beeld gehouden. Alsof het allemaal nog niet zenuwslopend genoeg is!

De Bachelorette

Er blijven steeds minder mannen over en de spanning loopt op. Wie krijgt er een roos in aflevering 7 van De Bachelorette 🌹? Volg Gaby in De Bachelorette, alleen bij Videoland! #DeBachelorette #Videoland

Geplaatst door Videoland op Donderdag 18 juni 2020


Gespot

Jordy (die we al eens eerder hadden gezien) is het in ieder geval niet. Die zat op een afstandje en kreeg de zoen-scène per ongeluk te zien. "Toevallig ging ik op het dek zitten en toen zag ik een intiem momentje", vertelt hij. "Ik heb hun niet zien zoenen", vult Kasper aan, "maar ik heb het wel gevoeld". Ouch!

En nu?

Jordy probeert de spanning uit de lucht te halen. "Op z'n minst hebben we elkaar nog, toch?", grapt hij tegen Kasper. Maar die zit een beetje in zak en as. "Ja, maar kijk nou. Hoe moet ik hier nou nog achteraan?" Jordy: "Ik weet het niet, ouwe". Gaby, die in de laatste aflevering twee mannen naar huis stuurde, krijgt voortaan een andere Jordy te zien. "Ik doe even een stap terug en laat het nu van de andere kant komen."

De Bachelorette is elke woensdag te zien op Videoland.