Elite seizoen 3, Netflix, trailer

We hebben er even op moeten wachten, maar op 13 maart staat eindelijk het derde seizoen van Élite op Netflix. Om de fans de resterende tijd nog even zoet te houden, heeft Netflix zojuist de trailer gelanceerd. En dat belooft wat! 

Article continues after the ad

Het derde seizoen zal hopelijk antwoord geven op al onze vragen. Wat gaat er met de teruggekeerde Polo gebeuren, hoe gaat het verder met Samuel en Carla, wat krijgen de nieuwelingen voor rol en komen Nadia en Guzman nader tot elkaar? Er staat de leerlingen in hun laatste jaar, waarin ze beslissingen moeten nemen die hun toekomst zal veranderen, nog een hoop te wachten. Al twijfelen we door de laatste scène uit de trailer wel of iedereen een toekomst heeft... Bekijk hem hieronder.


13 maart

We begrijpen het als je na het zien van deze beelden helemaal niet meer kan wachten tot het derde seizoen. Maar nog héél even geduld: op 13 maart is het eindelijk zover!  Mogelijk is het wel het laatste seizoen met deze bekende gezichten. Eerder wist namelijk een Spaanse website al te melden dat de volledige cast wordt vervangen voor het vierde en vijfde seizoen van de reeks. Echter, Netflix heeft nog niets bevestigd (of ontkend), dus we duimen dat het bij geruchten blijft

Het derde seizoen Élite staat vanaf 13 maart op Netflix.