De zomer(stop) nadert snel, dus lopen de gemoederen in Meerdijk hoog op. RTL4 toont de eerste beelden van de spannende GTST-zomercliffhanger. De spanning is nu al ondraaglijk!

Article continues after the ad

De laatste aflevering van het seizoen wordt op vrijdag 6 juli uitgezonden. De inwoners van Meerdijk hebben al veel te stellen gehad met secreet pur sang Loes (Beaudil Elzenga), en de situatie wordt er niet beter op!

Spanning en sensatie

Nina (Marly van der Velden), aan wie Loes een vreselijke hekel heeft, is onvindbaar. Nina’s man Bing (Everon Jackson Hooi) is opgenomen in het ziekenhuis, en krijgt ongewenst bezoek! Tussen alle spanning en sensatie door, stappen Sjoerd (Guido Spek) en Aysen (Dilan Yurdakul) óók nog in het huwelijksbootje! We sluiten niet uit dat Loes ook hier haar valse stempel op probeert te drukken… Een huwelijk is altijd een onvergetelijke gebeurtenis, maar hopelijk houdt Meerdijk hier alsnog een positieve herinnering aan over!

Er is al veel gesproken over de spectaculaire zomercliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden. De verwachtingen waren hooggespannen, nadat Everon Jackson Hooi aankondigde dat het de duurste ‘zomercliff’ ooit was.

GTST Classics

Op het laatste moment besloot RTL echter om de aflevering om te gooien. Aanleiding was een dodelijk ongeval op de NDSM-werf, waar de cliffhanger werd opgenomen. In allerijl werden nieuwe scènes opgenomen, om ‘pijnlijke parallellen met de werkelijkheid te voorkomen’.

Fans van ‘s Neerlands populairste soap hoeven na 6 juli niet meteen af te kicken. RTL4 zendt deze zomer 35 van de meest beroemde (en beruchte!) afleveringen uit, onder de titel GTST Classics. Zelfde zender, zelfde tijd!