Realityster Samantha de Jong - Barbie

Samantha de Jong, misschien nog steeds wel beter bekend als Barbie, is opgenomen in het ziekenhuis. En nee, gelukkig gaat het ditmaal niet om een ernstig auto-ongeluk! Barbie staat namelijk op het punt te bevallen.

Barbie krijgt keizersnede in ziekenhuis

Samantha de Jong is vandaag opgenomen in het ziekenhuis om te bevallen. Haar kindje wordt met een keizersnede ter wereld gebracht. Barbie houdt haar volgers (zoals je dat van een vlogger mag verwachten!) trouw op de hoogte van de spannende gebeurtenis. "Het aftellen is begonnen. Ben nu officieel opgenomen in het ziekenhuis. Vind het allemaal zoooo spannend. Heerlijk om straks weer een kleintje in je armen te mogen sluiten", zo laat de realityster weten onder een van haar video’s.

Barbie en Gerrit Meerts in verwachting

Eindelijk is het grote moment dus BIJNA daar voor Barbie en haar vriend Gerrit Meerts. Het stel maakte in april bekend dat ze een kindje verwachten. Een onverwachte aankondiging! Toen Barbie betrokken was bij een auto-ongeluk werd in het ziekenhuis namelijk duidelijk dat ze al acht weken in verwachting was. Uit de eerdere relatie met haar ex Michael van der Plas heeft Barbie al twee kinderen: Angelina Melissa Cora (7) en Milano Michael Ronnie (5).

Article continues after the ad