Jeangu Macrooy, Songfestival, DWDD

Morgen is het zover! Dan onthult Jeangu Macrooy zijn inzending voor het Eurovisiesongfestival. Hij is daarvoor te gast bij De Wereld Draait Door (DWDD). Om ons alvast een beetje lekker te maken, teaset hij alvast de videoclip voor zijn nummer.

Eerste beelden Songfestivalnummer Nederland

Jeangu Macrooy deelt alvast twee mysterieuze teasers voor zijn Songfestivalnummer. De zanger heeft voorafgaand aan de officiële onthulling in DWDD alvast wat hints geplaatst op Twitter. Het gaat om twee korte beeldfragmenten, die waarschijnlijk afkomstig zijn uit de videoclip van het Eurovisiesongfestivalnummer. Iets zegt ons dat het toch niet om het eerder getipte uptempo nummer Freedom Sound gaat. We houden eerder rekening met een persoonlijker nummer. Misschien zelfs wel een ballad? We zien de zanger in ieder geval op de grond liggen, terwijl hij naar dia’s kijkt. Kijk maar mee:

Nederlandse inzending te zien bij DWDD

Jeangu Macrooy vertegenwoordigt Nederland dit jaar tijdens het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. Morgen wordt bekend gemaakt met welk liedje de zanger het podium beklimt. Daarvoor is hij te gast bij De Wereld Draait Door (DWDD). Net als vorig jaar krijgt de binnenkort afzwaaiende Matthijs van Nieuwkerk dus de primeur.

Article continues after the ad

Benieuwd naar het Songfestivalnummer van Jeangu Macrooy? Schakel dan morgen om 19:15 uur in op NPO1 voor DWDD.