Liese, Big Brother

Ondanks het vrijwillige vertrek van Matt (en de €15.000 uit de pot) moet er deze week alsnog iemand gedwongen naar huis. De macht lag weer in handen van de Big Brother-inwoners, en zij hebben hun besluit genomen.

Article continues after the ad

Eén ding is direct duidelijk: het 'bondje' van Nick, Michel, Liese, Julie en Naomi ligt nu officieel uit elkaar!

Gedroomde finale

Met nog maar zes mensen in de race - twee Nederlanders en vier Belgen - moeten er deze week lastige keuzes worden gemaakt. Althans, voor het ene deel van de groep. Liese, Naomi en Nick zien namelijk een gedroomde finale met 'Nederlander' Michel er nog bij en stemden deze week - zonder twijfel - voor het gedwongen vertrek van Jill en Julie. Maar dat laten die drie natuurlijk niet zomaar gebeuren.

De uiteindelijke keuze van huismeester Nick

Na veel 'bondjesgepraat' kozen Michel, Julie en Jill er namelijk voor om zowel Naomi als Liese te nomineren om het 'huismeester' Nick nog net iets lastiger te maken. En die strategie heeft blijkbaar gewerkt. Kort na de nominaties werd Nick teruggeroepen naar de dagboekkamer en kreeg hij het ultieme dilemma: "Jij als huismeester hebt een grote verantwoordelijkheid. En dat is ook bij gelijke stand bij het nomineren. Jill, Naomi, Julie en Liese hebben allemaal evenveel stemmen. Jij mag één iemand redden. Wie red jij?" Zijn antwoord was duidelijk en zonder twijfel: "Naomi."

Ultieme strijd

Dat betekent dus dat Liese, Jill en Julie overgeleverd zijn aan de stemmen van thuis. Heb je een duidelijke favoriet? Hier kun je je stem uitbrengen. Lees hieronder ook wat de andere kijkers ervan vinden.  

Big Brother is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5 of kijk 24/7 op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: