Wie dacht dat Johan Derksen vrijdag in Veronica Inside zijn excuses zou gaan aanbieden na omstreden homo-opmerkingen, komt bedrogen uit. Vergeet het maar! Wel reageert Johan op de hashtag #SorryJohan, die volgens hem bestaat uit ‘huilverhalen’.

More content below the advertising

Waar alle ophef om ging? Onder meer door een eerder uitspraak van Johan Derksen, naar aanleiding van een brandbrief die twee homoseksuele voetballers naar de KNVB stuurden. Die vonden de voetbalwereld nogal homofoob. Johan, even later: “We moeten ophouden met doen alsof het zo verschrikkelijk moeilijk is om uit de kast te komen. Als je een beetje karakter hebt, kom je daar gewoon voor uit.”
 

Coming out

Er sloop gisteren toch nog een beetje empathie in de woorden van Johan. Hij zei namelijk: “Ik heb makkelijk praten als hetero. Het zal best een worsteling zijn voor jonge homo’s, om uit de kast te komen.” Ook vond hij de hashtag #SorryJohan, waarin lhbti’ers hun heftige coming out-verhalen deelden, maar bestaan uit ‘huilverhalen van homo’s die in de slachtofferrol kruipen’.
 

De voetbalanalist, die wel vaker relletjes veroorzaakt, benadrukte nog even dat hij absoluut geen homofoob is. “Onze grappen zijn van een bedenkelijk niveau, maar niet haatdragend.” #SorryJohan liep zelfs zó hoog op, dat minister Van Engelshoven (Emancipatie) met Johan in gesprek wilde, maar volgens hem wil ze niet in de uitzending van Veronica Inside komen.
 

#SorryJohan

De hashtag maakte nogal wat los. Twitter ontplofte zowat van de emotionele coming out-verhalen. Zelfs Netflix deed een duit in het zakje! Na de uitzending reageerden veel kijkers alsnog woedend op Johan Derksen, ook namen sommigen het voor hem op.
 

 

 

 

 

Recent kwam het nieuws naar buiten dat het oude programma van de heren van Veronica Inside, Voetbal Inside van RTL, een nieuwe presentator krijgt: Humberto Tan

More content below the advertising

“Weg met die rotzooi!” Patty Brard – de gloednieuwe presentatrice van Hotter than my Daughter – weet niet wat ze ziet. In de eerste trailer voor de RTL-show valt haar mond meerdere keren open van verbazing.

More content below the advertising

We konden er altijd al extreem om lachen, maar het is toch al weer een tijdje geleden; nu is Hotter than my Daughter ein-de-lijk weer terug op RTL 5. Exit Gordon, enter Patty! La Brard staat voor een gigantische opgave: moeders met modemissers op het rechte pad helpen, vóórdat hun kinderen zich laten onterven.
 

Schaam je!

Zoals we van het programma gewend zijn, krijgen we weer een bonte verzameling wannabe MILFS voorgeschoteld. Dit seizoen zit er zelfs een soort Dracula in. Dat belooft weer gouden tv te worden!

Iets serieuzer

Daarnaast beloofde Patty eerder al dat ze niet alleen uit is op scoren. Natuurlijk hoort dat er een beetje bij met zo’n soort programma, maar ook het verhaal achter de opvallende kledingstijl is belangrijk.

Vanaf woensdag 27 februari zien we de herboren tv-diva Patty Brard voor het eerst in Hotter than my Daughter. Zit jij om 20:30 ook klaar voor de buis?
 

Sinds kort kunnen we weer heerlijk genieten van nieuwe afleveringen van De Luizenmoeder. De serie breekt het ene kijkrecord na het andere, en terecht. Onze favoriete basisschool De Klimop is de thuisbasis voor foute humor en politiek incorrecte grappen van gepanikeerde ouders en gestresste leerkrachten. Wij krijgen er geen genoeg van, daarom hebben we de leukste fragmenten uit seizoen 1 en 2 op een rijtje gezet, zodat je nooit zonder Juf Ank en Directeur Anton hoeft te zitten.

1. We zijn allemaal mensen 

Toen Anton ons er even aan herinnerde dat het niet uit maakt wie je bent of wat je doet: we zijn allemaal mensen. 

 

2. Bijzonder gezin

Juf Ank legt ons even haarfijn uit dat iets niet raar is, alleen maar héééél bijzonder. Subtiele aanpak. 

 

3. Het zwaailicht

Afscheid nemen bestaat niet, maar voor Juf Ank wel. Ze vindt het maar vervelend, al die emotionele ouders die oneindig lang zwaaien naar hun kind, dus is het tijd om er wat aan te doen. Jammer dat niet iedereen het begrijpt. 

 

4. Het emotioneel beladen rugzakje

Heeft Floor nou last van PHPD, 'pijntje hier, pijntje daar', ADHD, ADD, of is ze gewoon nerveus? Het is maar lastig om duidelijk te maken wie nou waar last van heeft, iedereen heeft wel wat en Juf Ank wordt er gek van.  

 

5. Niet jarig vandaag!

Nee: vandaag is niet jouw verjaardag. Kijk maar in de groepsapp of er morgen plek is. Weer heerlijk gevoelig allemaal: genieten.

 

6. Achmed en de curlingouders

Een nieuw kind met een 'onmogelijke' naam én curlingouders die alle problemen van hun kinderen willen oplossen. Juf Ank heeft het maar zwaar op haar eerste dag. 

 

7. Seksuele voorlichting met Juf Ank

Seksuele voorlichting is natuurlijk een beetje ongemakkelijk en lastig. Dat wordt het al helemáál wanneer er een situatie voorbij komt die niet raar is, maar wel héél bijzonder. 

 

8. De harde kak van Anton

Het probleem achter de verstopte wc's is gevonden: Anton. Nu nog even het probleem aanpakken. Van praten hierover wordt hij zichtbaar ongemakkelijk en dat is hilarisch om naar te kijken. 

 
More content below the advertising