Jordy in De Bachelorette

Kijkers van De Bachelorette verklaarde Gaby Blaaser enkele maanden geleden voor gek toen ze Jordy (vanwege een stom misverstand) zomaar liet gaan. Dat betekent echter niet dat de realityster bij de pakken neer is gaan zitten. Hij lijkt namelijk het liefdesgeluk te hebben gevonden. 

Article continues after the ad

Jordy deed vrijdagavond in een interview op FunX een boekje open over zijn groeiende populariteit: "Ik moet je heel eerlijk zeggen en had dit al eens eerder gezegd: stel je voor dat ik iedereen op date zou meenemen, dan zou ik voor de komende vijf jaar gewoon volgepland staan. Het hele jaar door dus", vertelt de realityster lachend. 

Liefdesgeluk

Toch lijkt het weinig zin te hebben om hem alsnog snel een berichtje te sturen via zijn social media. "There's something going on", hint hij in de uitzending. Maar hij zegt er wel direct bij dat het nog niet officieel is met de dame in kwestie. Het kan nog zomaar eens zijn dat die geplande date met Gaby er wel is geweest en dat ze alsnog hun 'happy end' krijgen, maar die kans lijkt ons na zijn eerdere uitspattingen toch wat onwaarschijnlijk. Wie de gelukkige dan wel is die het hart van deze realityster in vuur en vlam zet, moeten we afwachten. Spannend! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

“ Your eyes only see what the mind is ready to comprehend “

Een bericht gedeeld door 🌹 De Bachelorette S1 (@jordyjahmal) op


Niek en Joey

Ook voor Joey en Niek liep het De Bachelorette-avontuur niet helemaal af zoals gehoopt. Ben je nu benieuwd of de autoverkoper en de sportfanaat ook al iemand aan de haak hebben geslagen? Wij zochten het eerder al uit in deze en deze terugkoppeling.