We kennen Sophie Turner natuurlijk allemaal als de nobele Sansa Stark in Game of Thrones. Maar in de broeierige thriller Josie laat Sophie zich van een hele andere kant zien!

Article continues after the ad

Eenzaam

In Josie wordt een slaperig stadje in het zuiden van de Verenigde Staten op zijn kop gezet door de komst van een mysterieuze jonge vrouw. Deze Josie trekt met haar opvallende verschijning al snel de aandacht van de mannen. Vooral haar eenzame buurman Hank raakt in de ban van de nieuwe inwoonster van Huntsville. Het duurt niet lang voordat de gekste geruchten rondgaan over deze femme fatale, maar de echte reden van Josie’s komst naar het stadje is nog een stuk duisterder…

Peroxideblond

Sophie Turner laat zich in de titelrol van Josie van een hele andere kant zien. Haar rode lokken hebben plaatsgemaakt voor een peroxideblonde coupe en de bontmantels zijn verruild voor bikini’s en daisy duke’s die weinig aan de verbeelding overlaten. Sowieso is het een leuke afwisseling om de bleke Sansa eens in de zon te zien. Nu Game of Thrones zijn laatste seizoen ingaat, is het in ieder goed om te zien dat Sophie Turner meer in huis heeft als actrice dan de brave Stark-dochter!

Josie komt volgende maand uit in Amerika. Vooralsnog staat er helaas geen Nederlandse release in de planning.