Lies Visschedijk in Soof 3

Na twee films en twee seizoenen van de bijbehorende Videoland-serie komen de avonturen van Soof echt ten einde. Hoofdrolspeelster Lies Visschedijk ziet namelijk niets in een vervolg, zo bleek vanavond bij RTL Boulevard.

Article continues after the ad

Ze laat er geen twijfel over bestaan: Soof is binnenkort verleden tijd.

Afscheid met een knal

"Het spelen geeft een ander gevoel, omdat je weet dat het de laatste is. Dat voelt als de laatste knal van het vuurwerk", zo hintte ze vanavond al een beetje naar de stop van zowel de films als de serie. En dat bleken geen loze woorden. De redacteur van het entertainmentprogramma probeert stiekem nog te vissen naar een film 4, maar Lies Visschedijk is onverbiddelijk. "Ik heb met deze film wel echt een punt gezet."

Dieptepunt voor Soof

Voordat het einde echter definitief daar is, staat de fans natuurlijk nog een derde film te wachten. En die zal zeker een lach én een traan opleveren. Het lijken namelijk gouden tijden voor onze Soof: het restaurant loopt fantastisch en haar kinderen zijn klaar om het nest te verlaten. Maar dan krijgt ze de schrik van haar leven! "Soof krijgt te maken met een dikke vette tegenslag. Om naar niet aan de rottigheid te denken, vlucht ze helemaal in festiviteiten. Ze moet een beetje leren om toe te staan dat anderen voor haar zorgen."

Hoe dat er precies uitziet, zie je alvast in de trailer hieronder.

Humor ten top

Lies Visschedijk belooft alvast een achtbaan aan emoties. "Je kunt je erin verliezen en je kunt erbij fantaseren." Weten wat nog meer? Je hoort het in het onderstaande interview.


Soof 3 is vanaf 9 september in de bioscoop te zien.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.