Liefde, awkward momentjes én Lies Visschedijk: Soof is terug! Vanaf eind november komen de nieuwe aflevering op Videoland; check alvast de eerste trailer.

Hierin zien we hoe Soof haar drukke gezinsleven, kwakkelende liefdesleven én superdrukke kookcarrière combineert. En dan komt er ook nog een nieuw liefje in haar leven!
 Het gaat om regisseur Victor, gespeeld door Robert de Hoog. Soof breidt dit seizoen haar eigen imperium nog verder uit en krijgt een eigen kookprogramma: de knappe Victor is haar regisseur. Ook komt Eddie in beeld, Soofs vader (gespeeld door Bert Luppes).

En Kasper dan?

Natuurlijk is ook Kasper (Fedja van Huet) er weer bij, die het leven met een pasgeboren baby opnieuw uitvindt met Josine. En Kasper en Soof proberen elkaar los te laten (zoals exen doen), maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan...

Dan Karaty

Maar dat is nog niet alles: Dan Karaty is opnieuw te zien als Jim en Barbara Sloesen kruipt weer in de huid van Joy. Je moet nog héél eventjes geduld hebben. Alle afleveringen komen op donderdag 29 november naar Videoland.
Article continues after the ad