De datum zoemde al langer rond, maar nu weten we zeker wanneer het vervolg op Jumanji: Welcome to the Jungle in première zal gaan!

Article continues after the ad

Kerstvakantie

Dat er een vervolg op Jumanji: Welcome to the Jungle aan zat te komen, mag inmiddels algemeen bekend zijn. In januari onthulde Sony al dat er werd gewerkt aan een derde film in de reeks. Eerder deze maand werd dat nog eens bevestigd door hoofdrolspeler Dwayne Johnson. De studio hoopte de film rond de kerstvakantie van 2019 uit te kunnen brengen. En afgaande op Tom Rothman, de baas van Sony Pictures, gaan ze die deadline halen!

Star Wars

Dat onthulde Rothman op de filmvakbeurs CinemaCon. Daar sprak hij een aantal van de machtigste bioscoopeigenaren van Amerika toe. Zijn boodschap was luid en duidelijk: “Ik denk dat we Dwayne Johnson opnieuw in actie zullen zien in december 2019.” Daarbij grapte Rothman: “Haast je dus vooral niet om alle schermen voor Star Wars te reserveren.” Jumanji: Welcome to the Jungle nam het eind vorig jaar op tegen Star Wars: The Last Jedi. Die strijd lijkt zich nu te gaan herhalen. Sony heeft gelukkig alle reden om zelfverzekerd te strijd in te gaan: ondanks de zware concurrentie, bracht Welcome to the Jungle een duizelingwekkende 956 miljoen dollar in het laatje!