Acteur JD Pardo neemt het stokje over van Charlie Hunnam en gaat de hoofdrol spelen in Mayans MC, de spin-off serie van Sons of Anarchy. Volgens Deadline neemt Pardo de rol van Ezekiel ‘EZ’ Reyes op zich.

Mayans MC

De serie Mayans MC wordt gemaakt door Kurt Sutter, bedenker en schrijver van Sons of Anarchy. Sutter werkt aan het project samen met Elgin James. De nieuwe serie volgt wederom een motorbende, maar nu met de focus op de Latijns-Amerikanen.

EZ

Volgens Deadline gaat Pardo de rol van Ezekiel ‘EZ’ Reys spelen. “Z is de getalenteerde zoon uit een trotse Latino familie, wiens ‘American dream’ wordt gesmoord voor kartelgeweld. Zijn behoefte aan wraak drijft hem tot een leven dat hij nooit bedoelt heeft, maar waaraan hij niet meer kan ontsnappen.”

JD Pardo speelde eerder in onder andere Revolution, Snitch, The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 en The Messengers. Edward James Olmos neemt de rol van EZ's vader op zich.

Sons vs. Mayans

Sons of Anarchy heeft zeven seizoenen gedraaid op televisie. De 'Mayans', Latijns-Amerikanen, maakten een groot onderdeel uit van de verhaallijn. Zij waren onder meer een schakel in de wapenhandel van de 'Sons'. Bekijk hierboven een fragment waarin Mayans en Sons elkaar dwarszitten.

Hunnam: "Ik ga kijken"

Ook Charlie Hunnam kijkt uit naar de spin-off, zei hij onlangs tegen Entertainment Weekly. “Ik denk eerlijk gezegd dat ik enthousiast ben over alles wat Kurt [Sutter] maakt, omdat ik denk dat hij een fenomenale schrijver is met een unieke stem en visie. [...] Het idee dat ze zich focussen op Mayans, is geweldig. Ik ga zeker weten kijken.” Zelf is Hunnam niet te zien in de serie, maar lang hoeven we hem niet te missen. Vanaf 11 mei is hij te zien in King Arthur: Legend of the Sword.

Coldplay heeft de trailer vrijgegeven voor de documentaire A Head Full Of Dreams, die op woensdag 14 november eenmalig in de bioscopen te zien is. Op zich is het niet zo boeiend als een band weer eens een docu uitbrengt, maar het bijzondere aan deze film is dat de regisseur de jongens ook echt vanaf het prille begin heeft gevolgd. En dat levert best wel hilarische oude beelden op!
 

 

Bleke slungel

Zo zien we beelden van eind jaren negentig met Chris Martin als een puisterig beugelbekkie dat bij wijze van grap roept dat Coldplay een ongelofelijk grote band gaat worden. Niet alleen zou deze slungelige aspirant-muzikant later ontzettend gelijk krijgen, ook is de Britse band groter geworden dan Chris in zijn wildste dromen gedacht had. En deze bleke grapjas kon toen ook nog niet vermoeden dat hij ooit nog eens een paar jaar getrouwd zou zijn met Gwyneth Paltrow. 

Toevallig begin

A Head Full Of Dreams is geregisseerd door Mat Whitecross, die eerder ook onder de goed ontvangen muziekdocu Oasis: Supersonic maakte, over dat bandje van de immer bekvechtende broertjes Liam en en Noel Gallagher. Toevallig zat Mat met de jongens van Coldplay op school, en begon hij ze toen al te volgen met een camera. Daar is hij de afgelopen twintig jaar steeds mee verder gegaan, zodat de film nu een mooi totaalplaatje geeft van de carrière van de band.

Het Hollywood-debuut van Penoza-regisseur Diederik van Rooijen

Vanuit het niets is hier ineens de trailer voor The Possession of Hannah Grace die je de stuipen op het lijf komt jagen. Vorige week riepen we nog dat horrorfilms echt moeten kappen met jump scares, maar na het zien van deze trailer die er stampvol mee zit moeten we daar misschien toch op terugkomen. Of misschien zeggen we dat wel omdat we gewoon trots zijn dat deze Hollywood-horror geregisseerd is door Penoza-regisseur Diederik van Rooijen.

Wie zegt dan ook ja tegen zo’n eng baantje?

De hoofdrol in The Possession of Hannah Grace is voor Shay Mitchell, die we kennen als Emily uit Pretty Little Liars. Haar personage Megan neemt het ongelukkige besluit om ja te zeggen tegen een baantje als nachtwaker in een mortuarium. Dat is vragen om problemen, zoals we weten uit onder meer de horrorfilm Nattevagten en de remake Nightwatch.

Herkansing na mislukt exorcisme

Als het lijk van ene Hannah Grace in het mortuarium wordt binnengebracht, wordt erbij verteld dat dit meisje overleed toen haar familie probeerde een geest uit te drijven die bezit van haar had genomen. De trailer legt vervolgens uit dat als zo'n ritueel niet wordt afgemaakt, een geest dan gewoon een nieuw lichaam zoekt. En aangezien Megan nou net de enige levende in het depot is, heeft de geest het op haar gemunt.

Benieuwd om te zien of Diederik van Rooijen inderdaad Nederlands Hollywood-hoop in bange dagen wordt? Dan kun je The Possession of Hannah Grace vanaf 29 november in de bioscopen zien. Als je durft.