Sonja Bakker

Die eierkoeken doen hun werk: Sonja Bakker ziet er – ondanks dat ze flink wat ellende te verwerken kreeg – superfit uit! De dieetgoeroe showt haar bikini body aan haar volgers, die enorm onder de indruk zijn.

2020 was zwaar voor Sonja Bakker

2020 was een k*tjaar voor Sonja Bakker. Het allerergste was natuurlijk het verlies van haar vader, maar ook de verbroken relatie met ex-vriend Barry hakte er flink in. Sonja en Barry kregen aan het einde van 2020 een fikse ruzie, waarbij de gemoederen zo hoog opliepen dat de politie eraan te pas moest komen. Bij die ruzie zou Barry de dieetgoeroe namelijk aan haar armen en haar hebben getrokken en haar hebben geslagen.

Zo bereik je zo'n killerbody

Gelukkig besloot Sonja dit jaar afscheid te nemen van Barry en voor zichzelf te kiezen. En dat is te zien! De dieetgoeroe zit erg goed in haar vel, zo bewijst onderstaande bikinifoto wel. Ook haar fans zijn behoorlijk onder de indruk van het superfitte lichaam van Sonja. Volgens de dieetgoeroe kunnen ook zij zo’n killerbody bereiken, namelijk door veel te sporten: “Door sporten word je sterker en krijg je juist energie. Probeer elke dag wat te sporten. Dat kan ook wandelen zijn.”

Article continues after the ad

 

Wij dachten dat we er wel kwamen met eierkoeken, maar een eenzijdig dieet – zoals André Hazes er volgens haar op nahoudt –  is volgens Sonja echt een no-no…

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.