Sonja Bakker

Een paar weken geleden werden we opgeschrikt door het nieuws dat de politie bij dieetgoeroe Sonja Bakker over de vloer kwam. Na een ruzie met haar vriend Barry van Suijdam was de sfeer blijkbaar zó gespannen dat de politie er aan te pas moest komen. Barry erkent dat hij op de bewuste avond fout zat, en biedt zijn excuses aan.

RTL Boulevard praatte met de vastgoedhandelaar, die verklaarde wat er na de presentatie van Bakkers nieuwe boek gebeurde. Eigenlijk zou het stel overnachten in een hotel, maar ze besloten tóch naar hun eigen huis te gaan. En toe ging het helemaal mis!

“Ik had veel gedronken en de drank is bij mij verkeerd gevallen. We raakten als een oud echtpaar verwikkeld in een ruzie, en ik werd verbaal agressief.” De chauffeur van hun auto maakte zich ongerust en belde de politie. “En terecht”, voegt Barry eraan toe, “Als ik hoor wat ik allemaal heb uitgekraamd met mijn stomme dronken kop.”

Article continues after the ad

Sonja en Barry?

Barry zegt op dit moment niet meer bij Sonja Bakker te wonen, maar hij is ervan overtuigd dat het weer goed komt tussen de twee. “Daar ben ik zeker van. Ik houd heel veel van haar, en zij houdt heel veel van mij.” Hoe Sonja Bakker daar over denkt is nog niet helemaal duidelijk.