Sonic The Hedgehog

Sega's bekende blauwe videogame-egel Sonic the Hedgehog scheurde in februari nog met volle vaart de bioscopen in en dat was zó'n succes, dat er nu een sequel komt!

Article continues after the ad

Dat meldt Variety. De bios-release van het origineel had nogal wat voeten in de aarde. Zo pasten de makers zelfs het filmdesign van Sonic aan nadat hordes boze gamers klaagden over de verschrikkelijke look van 'hun' personage. Uiteindelijk kwam het toch best goed en brak de film zelfs het bezoekersrecord van beste opening weekend voor een film gebaseerd op een videogame.

Sonic Sequel

Op dit moment is er nul komma nul info over het verhaal van de sequel. Deel één draaide om Sonics (Ben Schwartz) verblijf op aarde, waar hij het, samen met zijn nieuwe beste vriend Tom (James Marsden), opnam tegen de kwaadaardige Robotnik (Jim Carrey). Het moet raar lopen willen deze drie niet terugkeren, maar dat is op dit moment slechts speculatie.

Personages

We gaan er nu wat spoilers bijhalen, dus als je Sonic the Hedgehog nog niet hebt gezien, kijk dan maar even weg. Ben je er nog? Mooizo. Zoals je weet (als je tenminste niet wegliep tijdens de credits) maakte Sonics goede vriend Tails even kort zijn opwachting. We gaan er voor het gemak maar vanuit dat de vliegende vos een belangrijke rol speelt in de sequel. Betekent dit dat we ook andere bekende personages zoals Knuckles, Shadow en Amy mogen verwachten? Wij duimen alvast! 

Er is nog géén releasedate voor de Sonic the Hedgehog-sequel.