Jeangu Macrooy, Songfestival, DWDD

We kijken natuurlijk allemaal reikhalzend uit naar het moment dat Jeangu Macrooy zijn inzending voor het Songfestival onthult. We weten sinds vandaag dat het op 4 maart gaan gebeuren, maar waar en hoe? Blijkbaar bij (het binnenkort stoppende) De Wereld Draait Door.

Article continues after the ad

Net als vorig jaar krijgt Matthijs van Nieuwkerk de primeur. Op woensdag 4 maart onthult Jeangu Macrooy voor het allereerst zijn inzending voor het Songfestival (mogelijk vertoont hij tegelijkertijd zijn videoclip). De dag later, op donderdag 5 maart, zingt Jeangu live in de uitzending van DWDD zijn liedje.

Freedom Sound

Hoewel we nog weinig weten over de inzending (zelfs geen titel) zou de redactie van Shownieuws niet raar opkijken als straks Freedom Sound te horen is. Dit nummer is uptempo, heeft hij nog niet eerder (commercieel) uitgebracht en zou verder aan alle eisen voldoen. Zelf zei Jeangu in januari het volgende: "We zijn in de afrondende fase en zetten de puntjes op de i. Ik kan wel zeggen dat het nummer het mooiste is dat ik tot nu toe heb gemaakt." Wij kijken er naar uit!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

04 03 2020 Photo: Anton Corbijn #TeamJeangu #Songfestival #ESC2020 #ESF2020 #Eurovision @jeangu_macrooy @antoncorbijn4real

Een bericht gedeeld door Eurovisie Songfestival (@songfestival.avrotros) op