Will Ferrell en Rachel McAdams

Sinds vrijdag kunnen we eindelijk die langverwachte Songfestival-spoof-film van Will Ferrell en Rachel McAdams kijken (check hier onze review)! Maar zingen de acteurs ook zélf hun nummers?

Article continues after the ad

De door Maxim Hartman afgebrande Netflix-film Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga maakt al een paar dagen de streamingdienst onveilig. Met succes. Hoofdrolspelers Will Ferrell en Rachel McAdams schitteren als Lars en Sigrit van het beruchte IJslandse zangduo Fire Saga, dat na enkele heerlijk vergezochte gebeurtenissen plots op het Songfestival belandt. De twee zingen gedurende de film meerdere nummers, maar één van hen liet dit aan een pro over!


Net echt

En dat is... Rachel, zo onthulde Pop Sugar. Haar vocalen werden ingezongen door de Zweedse zangeres Molly Sandén. Die heeft trouwens ook al Songfestival-ervaring. Zo eindigde ze als derde tijdens het Junior Eurovisie Songfestival van 2006. In de film wordt ze ge-credit als 'My Marianne'. De nummers staan trouwens ook al op Spotify, mocht je ze na het streamen uit je speakers willen knallen!

Molly in actie:


Will Ferrell

Comedy-legende Will Ferrell zong wel zélf zijn nummers in! En dat mag geen verrassing zijn: zo zong hij al eens eerder in vroegere films en laat hij ook wel eens bij talkshows van zich horen. En hoe!