Jasper en Eddy Zoëy

The Voice of Holland-kandidaat Jasper ging afgelopen vrijdag, tijdens de eerste liveshow van het seizoen, flink de mist in. Hij zong niet al te zuiver en worstelde met zijn stem (die een beetje weg was). RTL Boulevard-presentator Eddy Zoëy gaat ver: hij vindt dat Jasper zich terug zou moeten trekken uit de competitie.

Article continues after the ad

Coach Anouk schoot flink uit haar slof toen bleek dat de kijkers Jasper in de competitie hielden en Alyssa of Lucas moest afvallen. "Dit slaat facking nergens op. Really? Zijn jullie helemaal koekoek?" Jasper, die inmiddels alweer (letterlijk) een nieuwe klap moest verwerken, erkent in gesprek met Boulevard dat hij... nou ja, er niet met kop en schouders bovenuit stak. "Ik snap haar reactie natuurlijk volkomen."

Eddy Zoëy over Jasper

"Ik was de slechtste van de liveshow", gaf hij eerlijk toe. "Anouk geeft haar mening, maar uiteindelijk beslist het publiek wie doorgaat." Euh... nee, dacht presentator Eddy Zoëy, die samen met mediadeskundige Rob Goossens de nieuwste Voice-rel besprak. Zo hoeft het niet te werken. Hij vindt dat Jasper eens zou moeten nadenken over zijn deelname. Oef...

'Jasper, sta je plek af'

Eddy zei dat Jasper echt wel kan zingen, maar "hij is hier gewoon nog niet klaar voor". Toen opperde hij nog een snoeiharde 'oplossing'. "Eigenlijk zou ik als ik Jasper was - en ik denk dat je daar heel veel punten mee scoort - zeggen: 'ik sta mijn plek gewoon af aan Alyssa en ik kom over een of twee jaar gewoon weer terug'." Over Alyssa gesproken: ze zit niet meer in de competitie, maar coach Ali gaat haar wel een eigen single plus een clip geven. Score!