Pak de tissues er maar vast bij! The Big Bang Theory zit momenteel middenin seizoen 12: de aller-allerlaatste reeks. De makers geven nu toe dat ze best verdrietig worden van de naderende finale. Het is toch zeker wel een happy ending?!
 

Article continues after the ad

Daar beginnen we nu een beetje aan te twijfelen. “We worden een beetje melancholisch. We zijn er nu al twaalf jaar mee bezig en het was geweldig. Loslaten gaat heel, héél erg verdrietig worden”, vertelt bedenker Chuck Lorre aan Deadline.
 


Mei: maand des oordeels

In mei 2019 zullen we ’t eindelijk weten. Dan komt de finale-aflevering van The Big Bang Theory in Amerika op tv. Hier laat Chuck erg weinig over los, dus voorlopig weten we niet of het tranen van blijdschap óf verdriet worden. “Natuurlijk: we bespreken de finale geregeld. We hebben al een globaal idee van hoe het er in mei uit gaat zien.”
 

De schuld van Sheldon

Sheldon-acteur Jim Parsons bleek uiteindelijk de boosdoener, zo lijkt het, ook al zegt de rest van de cast dat het wel prima is zo. “Dit is morbide. Het voelt hetzelfde als wanneer je een hond moet laten inslapen”. Sheldon gaf The Big Bang Theory dus de laatste, dodelijke injectie…
 

 

Niemand dood?

Toch onthult hij dat het ook weer niet allemaal kommer en kwel is voor Sheldon en Amy, Leonard en Penny, Raj en Howard en Bernadette en hun kids. We weten in ieder geval zeker dat Sheldon niet doodgaat, zo verzekert Jim ons. Wellicht komt er zelfs gezinsuitbreiding voor Shamy! “Een baby zou verrassend zijn, dus daarom komt ‘ie er misschien wel.”
 

Baby’s of niet: het einde van The Big Bang Theory is ergens in mei 2019 te zien! Seizoen 12 zie je momenteel op Veronica en spin-off Young Sheldon komt op Comedy Central.