Chantal Janzen, zoontje James

Chantal Janzen heeft waarschijnlijk een aantal stressvolle uren achter de rug. Haar zoontje James ligt namelijk in het ziekenhuis met een blindedarmontsteking en dat terwijl hij zich zo had verheugd op de zomervakantie.

Article continues after the ad

"En dan ineens lig je aan het begin van je zomervakantie in het ziekenhuis met een blindedarmontsteking. Stom", schrijft de presentatrice bij een lieve foto op Instagram. "Maar zoals James zelf zegt: 'Het komt vast snel weer goed'. En zo is het! Trots op onze lievere dappere munchkin." 

 

Honderden reacties

De volgers van Chantal, die nu eens niet worden verrast met de blote billen van Chantal of Anna, zijn niet te beroerd om zowel James als Chantal zelf een hart onder de riem te steken. "Awh zielig! Sterkte en een kus voor hem", schrijft zangeres Glennis Grace onder de foto van Chantal. Actrice Marlijn Weerdenburg laat ook van zich horen: "Ach lieve James. Beterschap! Stoere!". Verder komen er berichtjes voorbij van fotograaf William Rutten, Claudia de Breij, Danny de Munk, Corry Konings, Dennis van der Geest en zo gaat het lijstje met BN'ers nog wel even door (al zien we 'slachtoffer' Ali niet zo snel voorbijkomen). We hopen maar dat James snel opknapt!