Rapper Snelle in Zapp

Rapper Snelle wil dolgraag meedoen aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers. Dat vertelde hij in de ochtendshow Goedemorgen 100% NL van radiozender 100% NL. Met zijn tientallen miljoenen keren bekeken YouTube-video’s moet dat goedkomen!

“Ik vind het zo’n vet programma! Van de week was ik aan het kijken naar de aflevering met Suzan & Freek. Ik weet oprecht niet of ik al eens ben benaderd voor De Beste Zangers van Nederland", laat Lars Bos (zoals Snelle eigenlijk heet) weten.

“Zeg ik meteen ja”

De rapper geeft toe dat hij al wel stappen heeft ondernomen om zijn droom waar te maken “Toen ik afgelopen week aan het kijken was, heb ik stiekem wel een berichtje naar mijn management gedaan met: Wauw, wat is De Beste Zangers toch een vet programma.”. Nu maar hopen dat zijn management een gaatje vrijhoudt voor volgend jaar! “Als ze mij volgend jaar zouden vragen, dan hoef ik natuurlijk niet na te denken, dan zeg ik meteen ja.”

Article continues after the ad

Snelle op TV

Een ander programma waar we Snelle sowieso in tegen gaan komen is Rooijakkers over de vloer. Dat maakte presentator Art Rooijakkers bekend in een interview met Superguide. Ook is de succesvolle rapper coach bij The Voice Kids.