Spannend: vanavond start het nieuwe seizoen van Peking Express. Rik van de Westelaken en Sean d'Hondt geven alvast een voorproefje en leggen de eerste proef uit.

Article continues after the ad

Proeven

Want naast het bereiken van je reisdoel met minimaal budget, moeten de kandidaten van Peking Express ook opdrachten uitvoeren. We hoorden al dat de kandidaten van dit jaar te maken krijgen met de nodige stress en dat zal deels te maken hebben met het succesvol uitvoeren van de proeven. 

Nieuw element

Vorige week onthulde Van de Westelaken op de perspresentatie van Peking Express al dat er nieuwe elementen aan het spel zijn toegevoegd in de vorm van Bekende Nederlanders. “Er reist een zwarte envelop mee in het spel. De inhoud van de envelop bepaalt het lot van het duo dat als laatste arriveert. Als de inhoud groen is, dan komt er een extra passagier bij.”

Net5

Die extra passagier is niet zomaar iemand, het is een Bekende Nederlander of Bekende Vlaming. Welke sterren zich geleend hebben voor het Net5-programma, daar komen we vanavond achter in de eerste uitzending van Peking Express, rond 20.30 op Net5.