De mannen van VI Vandaag waren zojuist te gast in Marble Mania. Bizar genoeg leken Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp het nog leuk te vinden ook! Het leverde in ieder geval behoorlijk "surrealistische" tv op.

De VI Vandaag-mannen in Marble Mania

Het onverwachte succes van Marble Maniazelfs presentator Winston Gerschtanowitz zag het niet aankomen! – blijft maar aanhouden. Nadat de Meilandjes vorige week voor chaos zorgden, wist het knikkerprogramma vanavond weer een aantal spraakmakende gasten te strikken: de mannen van VI Vandaag. En wonder boven wonder: Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp leken het nog leuk te vinden ook! Het leverde volgens kijkers "geweldige", maar "surrealistische" tv op.

'Johan Derksen is echt schattig'

Vooral Johan leek het enorm naar zijn zin te hebben in Marble Mania! Dat viel zelfs dochter Marieke op, die het niet kon laten om op twitter te reageren.

Article continues after the ad

Johan heeft trouwens ook alle reden om blij te zijn: hij wist maar liefst 15.000 euro bij elkaar te knikkeren voor de voedselbanken in Nederland. Zelfs in de aansluitende VI Vandaag-uitzending raakten de mannen er niet over uitgepraat!

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.