Actieliefhebbers kunnen opgelucht ademhalen: Sylvester Stallone schijnt tóch weer aan een nieuw deel van The Expendables te werken!

The Expendables-films verzamelen min of meer verlopen actiehelden, steracteurs én jong talent om de meest dwaze actiescènes aan elkaar te rijgen. Het plot is hierbij meestal ondergeschikt aan de ontploffingen! The Expendables neemt zichzelf niet al te serieus, en zijn vaak erg prettig voor het oog.

Article continues after the ad

 

Stallone kondigde vier jaar geleden al een nieuwe Expendables-film aan, maar kreeg het daarna aan de stok met de filmstudio. Hij beende boos weg, en de film leek in het slop te raken. Arnold Schwarzenegger en andere actiehelden zeiden dat het voor hen ook niet hoefde zonder Sly, dus fans bleven lange tijd in onzekerheid. Op Instagram meldt Stallone dat hij nu tóch weer bij de films betrokken is.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

All of those July 4th Fireworks got my mind going! I am starting to cook up The next adventure!

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone) op

 

The Expendables

De eerste twee Expendables-films, uit 2010 en 2012, waren bijzonder aardig als ‘ouderwetse’ actiefilms zoals ze in de jaren 80 gemaakt werden. De derde film uit 2014 was een stuk minder, en leek wat te veel op formulewerk. Wellicht dat de onenigheid tussen Stallone en Millennium Films hierdoor te verklaren is.

Af en toe hoorden we wat gepruttel over The Expendables 4, maar tot nu toe werd het nooit echt concreet. Stallones Instagram-post is het eerste teken van leven dat we in lange tijd horen over de film. Sly heeft niet bepaald stilgezeten; hij maakte Creed 2 en over een paar maanden verschijnt de laatste film over Vietnam-veteraan John Rambo, genaamd Last Blood.

 

Op de Instagram-pagina van Sylvester Stallone zijn fans enorm enthousiast. Ze vragen de actiegod voornamelijk om één ding: introduceer Keanu Reeves in het universum van The Expendables!

Hoewel we Keanu Reeves momenteel ook bijzonder hoog hebben zitten, moeten we hem ook niet overal in willen hebben, toch? Als het zo doorgaat is de grap er snel af. Trouwens: we eisen eerst een rol voor Nic Cage in een Expendables-film.