Sylvester Stallone heeft de smaak, na Guardians Of The Galaxy Vol. 2, te pakken! De acteur krijgt de hoofdrol in een nieuwe superheldenfilm.

De film heet Samaritan, en moet een ‘frisse blik op het superheldengenre’ worden. Het verhaal gaat over een jongen die vermoed dat hij een superheld heeft ontdekt. Iedereen dacht dat de krachtpatser jaren terug omkwam bij een groot gevecht, maar deze figuur (Stallone) blijkt springlevend.

Samaritan is geschreven door Bragi Schut, die eerder werkte aan Season Of The Witch en Escape Room, dat binnenkort verschijnt. Na het succes van Unbreakable, Split en Glass lijkt er in elk geval genoeg leven te zitten in superheldenfilms met een bescheiden budget. De korte samenvatting van het verhaal doet ook een beetje denken aan Logan; die ándere rauwe superheldenfilm.
 

Article continues after the ad

 

Superheld Stallone

Voor Stallone is het superheldengenre - min of meer - een nieuwe stap. Hij was al even te zien in de superheldenfilm Guardians Of The Galaxy Vol. 2, en speelde zelfs de hoofdrol in Judge Dredd (1995). Misschien keert hij nog terug in het Marvel-universum, maar met het uitstel van Guardians Of The Galaxy Vol. 3 durven we nergens op te hopen.
 

 

De superavonturen van Stallone komen op het moment dat zijn personages Rocky Balboa en John Rambo (waarschijnlijk) de bokshandschoenen/bowiemessen aan de wilgen hangen. Het werk aan Samaritan moet nog beginnen, wanneer de film precies verschijnt is nog onduidelijk.