Keanu Reeves

John Wick-eindbaas Keanu Reeves en het Marvel Cinematic Universe; een gouden combi waar fans van Keanu én Marvel ongetwijfeld al lang op wachten. Gaat het nu dan eindelijk gebeuren?

Article continues after the ad

Nou, dat zou zomaar kunnen! Volgens KC Walsh, hoofdredacteur van Geeks WorldWide, ziet 'een hooggeplaatst iemand binnen de MCU-directie' het wel zitten. 


Moon Knight

Het gaat om de rol van oud-marinier en huurling Marc Spector, beter bekend als Moon Knight. Dit is - bij gebrek aan een betere vergelijking - een beetje de 'Batman' van Marvel. We wisten al een tijdje dat Moon Knight zijn eigen Disney+-serie krijgt. Sterker nog: die zou eind dit jaar al in productie gaan! De coronacrisis zal echter zorgen voor de nodige verschuivingen in Disney's MCU-schema (dat toch al de nodige veranderingen doorvoerde).

Daniel Radcliffe

Volgens andere geruchten zou Daniel Radcliffe mogelijk in het kenmerkende witte Moon Knight-kostuum kruipen, maar dit ontkende hij later. Zac Efron is nóg een naam die rondzingt. Hoe het écht zit, en of Marvel/Disney al een keuze heeft gemaakt, weten we simpelweg nog niet. Overigens krijgt Keanu het nog wel druk de komende tijd. The Matrix 4 - die al lekker aan het filmen was - moet op een later moment, wanneer het weer veilig genoeg is, verder met filmen. Daarnaast moet John Wick 4 ergens volgend jaar met de opnames beginnen. Zou Keanu Moon Knight er nog ergens tussen kunnen 'proppen'? Wij beginnen alvast met duimen!