Alle fans van de hitserie Riverdale moeten helaas weer een weekje wachten op meer aanwijzingen over de Gargoyle King, omdat het in Amerika Thanksgiving break is. Riverdale zal op 29 november terugkeren met aflevering 6 van seizoen 3.

Gelukkig blijven we niet met legen handen achter, er is namelijk al een trailer voor de nieuwe aflevering!

Article continues after the ad
 

Manhunter

Er gebeurt veel in de trailer. Betty is bezig met haar onderzoek naar de identiteit van de Gargoyle King, Veronica probeert Archies naam te zuiveren en Archie wil het goedmaken met Kevin. Snap je het nog? Dat is nog niet alles: Josie krijgt opeens een aanval op school... what the heck?! Anyways, de ouders zien er ook weer heel geheimzinnig uit.

Even een recap

Na een reis terug in de tijd waarin de Riverdale-sterren hun ouders speelden, in een soort eerbetoon aan de Breakfast Club, keert Riverdale weer terug naar de huidige tijd. Archie zit nog steeds vast en probeert, helaas zonder succes, te ontsnappen uit de gevangenis. Veronica is zijn reddende engel: zij bedacht een waterdicht plan om haar Archiekins te bevrijden. Eenmaal terug in Riverdale, probeert Archie zijn naam te zuiveren.

Riverdale is volgende week donderdag 29 november weer te zien op Netflix.