Riverdale, Netflix, seizoen 4

Afgelopen donderdag konden Riverdale-fans eindelijk weer kijken naar hun favoriete serie, maar dat plezier blijkt van korte duur. Er volgen namelijk nog maar twee afleveringen en dan is het vierde seizoen ten einde.

Article continues after the ad

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het vierde seizoen van Riverdale 22 afleveringen zou tellen, maar dat gaat vanwege het aanhoudende coronavirus niet meer door. EĂ©n van de schrijvers heeft bevestigd dat de negentiende aflevering meteen ook de laatste zal zijn.

Naderend afscheid

Het is echter nog niet duidelijk wanneer aflevering 18 en 19 op Netflix te zien zijn, maar we hopen natuurlijk dat dit gauw gebeurt! Al moeten we dan wel sneller dan verwacht afscheid moeten nemen van deze twee acteurs. De drie afleveringen die nog zouden volgen, schuiven door naar het vijfde seizoen.

Geen risico

De makers besloten begin april als één van de eerste series te stoppen met de opnames. De geruchten gingen namelijk toen al dat een van de medewerkers het coronavirus zou hebben. "De gezondheid en veiligheid van onze werknemers, casts en crews zijn altijd onze topprioriteit. Uit voorzorg hebben we de productie van Riverdale voor het moment gestaakt", zo verklaarde Warner Bros eerder in een statement.