Milou en Bastiaan uit Boer Zoekt Vrouw BzV 2020

Het leven op de boerderij beperkt zich niet bepaald tot kantooruren. Daar kunnen Bastiaan en Milou uit Boer Zoekt Vrouw ook over meepraten!

Diepe klei

Terwijl de rest van Nederland lekker op één oor lag, waren boer Bastiaan en zijn grote liefde Milou nog druk aan het werk op het land. In het holst van de nacht was het BzV-koppel namelijk bezig met spitten en zaaien. Door de diepe klei liep de machine die de klus moest klaren echter regelmatig vast. In hun nieuwste vlog is dan ook te zien dat het een lange nacht werd voor de voormalige Boer Zoekt Vrouw-deelnemers!
 


BzV-vlogger

De volgende middag Milou en Bastiaan blikken terug op de slapeloze nacht in de klei van Zeeland. “Het was een lange nacht; vier uur ’s ochtends waren we thuis”, vertelt de BzV-vlogger op camera. “We zaten vast in de drab en kwamen er niet meer uit.”  Op de vraag wat Bastiaan gaat doen die middag, hoeft hij dan ook niet lang na te denken: “Zo min mogelijk...”

Article continues after the ad

Nachtelijke avonturen

De nachtelijke avonturen van Bastiaan en Milou leveren in ieder geval weer een vermakelijke vlog op. Gelukkig maar, want een paar weken geleden zat het BzV-koppel nog in een heus vlogdipje! Dat zou toch jammer zijn, want via deze weg blijven we toch nog op de hoogte van de vloggende tortelduifjes uit Boer Zoekt Vrouw!