De Briste volksheld Rowan Atkinson kruipt opnieuw in de huid van MI-7-agent Johnny English. De spion slash idioot bakt er weinig van in een gloednieuwe trailer.

Article continues after the ad

Een ober die over een olijfje struikelt? Juist, dat is het heerlijke slapstick-niveau van de nieuwe trailer voor Johnny English Strikes Again. Universal bracht de beelden vandaag naar buiten:

    

Meester English

In dit derde deel is Johnny spion af. Hij werkt nu als docent en leert Britse kids hoe ze zo zwoel mogelijk het glas heffen. Maar: duty calls. Een crimineel genie weet de hand te leggen op de identiteit van alle Britste geheimagenten. Aan Johnny en zijn bijna net zo duffe hulpje Bough (Ben Miller) de taak om de Britse bevolking te redden. 

Bondgirl?

Natuurlijk is er in een spionnenspoof ook ruimte voor een 'Bondgirl'. En wie kan dat beter dan Olga Kurylenko? Ze heeft in ieder geval ervaring als echte Bondgirl door haar rol in Quantum of Solace. Nu speelt ze Ophelia, een belangrijke lead voor het onderzoek van Johnny - dat hij natuurlijk volledig gaat verpesten!

    

Johnny English Strikes Again draait vanaf 20 september in de bioscoop