Voor de mensen die hun relatie eens flink op de proef willen stellen of op zoek zijn naar een bestemming voor hun zongebruinde sixpack: Tempation Island zoekt nog deelnemers.

Article continues after the ad

Test je relatie

Je leest het goed! Loopt je relatie niet zo lekker? Uitpraten en er samen aan werken is zó 2016. Echte volwassenen testen hun onvoorwaardelijke liefde op een ongelikt eiland met een stel vunzige vrijgezellen. Pas dan weet je of je over de emotionele capaciteiten beschikt om het tot een huwelijk te schoppen.

Single and ready to mingle

Ook singles kunnen hun hart ophalen. Heb jij het gezicht van Michiel Huisman en de abs van Brad Pitt? Of ben je even voluptueus als Pamela Anderson? Geef je leven een beetje betekenis en laat die glimmende maagblokjes verdorie eens zien aan tv-kijkend Nederland! Een aardig potje kunnen verleiden is een pré, maar dat kan jij, kanjer!

Gewoon doen

Er zitten wel wat voorwaarden aan verbonden! Zo moet je lekker in je vel zitten, want je wordt keihard beoordeeld op je uiterlijk. Deelnemers moeten allemaal drie foto’s insturen: één van je onberispelijke snoet, één van je torso en één van je hele lichaam. Daarnaast moet je onsierlijk in de branding kunnen liggen terwijl je met een genotzieke blik naar de camera tuurt. Inspiratie nodig? Hieronder een handleiding.