Fotograaf
Netflix/Tamara Arranz
Sky Rojo - seizoen 2

Goed nieuws als je hebt genoten van de moordende prostituees in Sky Rojo! Netflix heeft het tweede seizoen van de Spaanse pulpserie bevestigd én de releasedatum bekendgemaakt.

In Sky Rojo vermoorden de prostituees Coral, Wendy en Gina hun gewelddadige pooier. Zijn handlangers zijn razend willen het trio straffen, maar die blijven daar natuurlijk niet op wachten… Coral, Wendy en Gina vertrekken op een spannende, gewelddadige roadtrip terwijl ze uit de klauwen van Moisés en Christian proberen te blijven.

Sky Rojo is een snelle serie, boordevol actie en intrige. De avonturen van de drie dames zijn niet zo ingewikkeld als het verhaal van La Casa de Papel, maar Sky Rojo biedt genoeg lekkere pulp om interessant te blijven.

Article continues after the ad

Sky Rojo seizoen 2

Net zoals bij de nieuwe Netflix-hit Lupin werd het tweede seizoen van Sky Rojo meteen opgenomen. Het open einde van het eerste seizoen was al een dikke hint en het is ook niet echt een verrassing dat het tweede seizoen er aan komt.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Wél verrassend is dat het tweede seizoen al bijzonder snel te zien is: Sky Rojo gaat op 23 juli verder. Op die dag staan er weer acht nieuwe afleveringen voor je klaar op Netflix. Wanneer het vijfde, laatste seizoen van La Casa de Papel verschijnt is helaas nog niet bekend... Als je op Netflix liever een thriller-film kijkt dan een serie, hoef je alleen maar hier te klikken!