Skeet Ulrich in Riverdale

Dit jaar kondigden Riverdale-sterren Skeet Ulrich en Marisol Nichols aan dat ze stoppen met de populaire serie. Destijds zeiden ze natuurlijk dat ze ‘enorm veel pijn in hun hart hadden’, maar Ulrich komt nu toch met een andere verklaring.

In een Instagram-video met zijn vriendin Megan Blake Irwin meldt Skeet Ulrich dat hij ‘artistiek verveeld raakte’ door de avonturen van F.P. Jones in Riverdale. Met andere woorden: hij was het gewoon zat. Eerder werd bekend dat Riverdale in seizoen 5 waarschijnlijk een tijdssprong maakt van vijf jaar, en dat vond Ulrich reden genoeg om te kappen met de serie.

F.P. Jones is de vader van Jughead (Cole Sprouse) en diende in de serie eerst als vijand, toen hij aan het roer stond van de motorbende Southside Serpents. Aanvankelijk is zijn relatie met Jughead erg slecht, maar in de loop van de serie groeien de twee naar elkaar toe en wordt F.P. steeds vriendelijker (al blijft hij een heethoofd).

Article continues after the ad

Riverdale seizoen 5

Fans verwijten Skeet Ulrich nu dat hij in een midlifecrisis(!) zit, en daarom stopt met de populaire serie (en schijnbaar verloofd is met het 25-jarige model Irwin). Andere Riverdale-liefhebbers zijn het eigenlijk wel Ulrich eens, omdat de verhaallijnen van de serie er niet beter op worden…

Ulrich zegt zich te willen richten op nieuwe projecten, maar het is nog onbekend welke films of series hij precies bedoelt. Marisol Nichols heeft het wat beter bekeken: zij speelt een grote rol in de Saw-reboot van Chris Rock!

Riverdale is ondertussen al verzekerd van een vijfde seizoen, maar wanneer het precies verschijnt is onduidelijk. Door het coronavirus liggen de opnames al een tijdje stil, dus het is onduidelijk of de streefdatum van begin 2021 gehaald wordt.