Eenzaam? Wil het maar niet lukken in de liefde? Geen nood. Nu er een mannelijke bachelor is gevonden, is Net5 druk op zoek naar vrouwelijke kandidaten.

Article continues after the ad

The Bachelor

Eerder werd al bekend dat het mega-populaire realityformat The Bachelor terug gaat keren naar Nederland. De ‘bachelor’ in kwestie is volgens kandidaten-gezocht.nl “knap, ambitieus, avontuurlijk, romantisch, sportief, reist veel, bijzonder, succesvol met een internationale carrière en… klaar om zich te settelen.” Een man waar je ex gegarandeerd jaloers op gaat worden dus.

Aanmelden

Zie jij het wel zitten om met deze jonge god de wijde wereld in te trekken? Daar moet je alleen maar spontaan, ondernemend, onafhankelijk, intelligent, reislustig en tussen de 22 en 40 jaar oud voor zijn. Uiteraard vink jij met gemak deze zes eisen af, dus waar wacht je nog op? Aanmelden kan hier.

Hoofdprijs

Wat je te wachten staat? Nou, allereerst een “romantisch avontuur op een zonovergoten bestemming”, een huis met 21 andere woest aantrekkelijke singles en, als je het goed weet te spelen, een spannende, avontuurlijke, zongebruinde held die je mee naar huis mag nemen.