Simon Keizer van Nick en Simon

Vrolijke berichten uit Volendam: Simon Keizer en zijn vrouw AnneMarie zijn in blijde verwachting van hun tweede kindje. De zanger maakte het goede nieuws vanmorgen bekend via Instagram. “Nóg meer geluk onderweg”, schrijft Keizer bij een foto van zijn gezin. Hij voorziet het zonnige kiekje voor de gelegenheid van de hashtags #Dankbaar en #Babykeizer.

Reacties en felicitaties

De onthulling van Simon Keizer op Instagram kan rekenen op veel reacties en felicitaties van fans en volgers. “Jaaaa, zo mooi!”, jubelt Chantal Janzen. “Gefeliciteerd, vriend!”, schrijft Jan Versteegh. “Geweldig, zo blij!”, reageert Nicolette van Dam. Andere BN’ers die het koppel feliciteren zijn onder meer Britt Dekker en Marieke Elzinga.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Article continues after the ad

ABBA

Ook op professioneel vlak gaat het Simon Keizer voor de wind. Zo was hij de afgelopen weken te zien in Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me. Deze ABBA-docu werd bijzonder enthousiast ontvangen door de kijkers. En die lovende reacties vertaalden zich ook nog eens in uitstekende kijkcijfers. Om in de sferen van de Zweedse poplegendes te blijven: ‘The winner takes it all!